Taigazine

Steef Delva ' De Druïde'.

Onlangs verliet de Steef ( Steven Delva - De Druïde) deze aarde. Zijn fysiek lichaam was reeds enige jaren zwak en vooral de longen hadden problemen. Langs deze weg sturen wij nogmaals onze sympathie naar Steef zelf, die zich nu bevindt in de parallelle wereld, naar Els (ze zijn hiernaast beiden afgebeeld), naar hun kinderen Tjorven en Sara en aan Linde en Pieter en al de kleinkinderen.

Steef was jarenlang de bezielende en actieve kracht achter de natuurvoedingsgroothandel 'De Druïde' en werkte gedurende die tijd heel goed en correct samen met de Sattwa. Het bedrijf 'De Druïde' had de juiste alternatieve, mens- en milieuvriendelijke geest, iets wat nu bij natuurvoedinggroothandels (en dito winkels) helaas niet zo veel meer voorkomt.

Steef was en is ook een goede, betrouwbare vriend die iedereen met woord èn daad steunde. De activiteiten van 'De Druïde' blijven, ondanks de fysieke afwezigheid van de Steef, verder gaan. Zij organiseren zweethutten, muziek-samenkomsten, concerten, workshops en nog veel meer. Hun site is: dedruidestekene.weebly.com .